Saturday, 1 October 2016

2 Orang Ini Dikatakan Tukang Mencari Mangsa Untuk Azizan Osman Dan Mendapat Komisyen Besar


#AzizanOsmanScam PHASE 2 : All known Associates...
Mayday... mayday... houston... need ammunities...

Kawan kawan... saya tahu ramai yang berbulu dengan page rasmi Azizan Osman, sebab comment comment anda di deleted kan, kan ?

Anda nampak permainan mereka yang tidak telus... itu lah ciri ciri scammer. Kerana itu, anda hanya melihat comment comment yang indah sahaja di page mereka mereka scammer ini. They just want to be seen as good people, eventually they are the devil. HYPOCRITE !!!

Oleh itu, mari lah kita beramai ramai meng-hempuk page 2 ekor orang kuat Azizan Osman ini, mereka ini lah tukang mencari mangsa (master marketer) untuk pergi ke seminar berbayar berpuluh ribu Azizan Osman Ph.D penipu. Mereka 2 ekor ini jutawan khabarnya, maunya tak jutawan kalau komisyen untuk mencari mangsa pun dah 30%...

Mulakan serangan anda sekarang... comment pada page mereka, tanpa henti seperti peluru berpandu Scud, mari kita lihat... larat kah mereka meng-delete kan semua comment comment itu. Dan sila screenshot sebelum dan selepas... kekeke lepas itu kalau mereka bercakap mengenai kejujuran, ludah kan jer muka 2 ekor tu... kalau jujur.. .tak payah delete... kan ?
Page NAJIB ASADDOK

Page SIFUFBADS

-
Ini betul betul... bukan cobaan... OK ?
TOLONG SHARE KAN POST INI, KITA PERLUKAN PERTOLONGAN DAN KERJASAMA SEMUA RAKAN RAKAN UNTUK MENJAYAKANNYA.

Kredit : Anti Ponzi Malaysia


EmoticonEmoticon